Whim

Kaupunkipyöräkausi 30€ (norm. 35€)!

Ota kaikki ilo irti kaupunkipyöräilystä! Tilaa Helsingin ja Espoon Kaupunkipyöräkausi etuhintaan Whimistä. Frankin koodilla saat koko kauden hintaan 30€ (norm. 35€)! LISÄKSI, saat kaupanpäälle 5€ matkarahaa, jonka voit käyttää haluamaasi kulkuneuvoon. Voit käyttää sen esimerkiksi 30min Voi-paketin ostoon, jolloin paketin hinnaksi jää vain 1,99€.

Miksi ostaa Kaupunkipyöräkausi Whimistä:

  • Saat rajattoman käyttöoikeuden 30 minuutin pyörämatkoihin
  • Näet ajantasaisen pyörien saatavuuden suoraan sovelluksesta
  • Saat 5 € matkarahaa kaupan päälle ostaessasi kaupunkipyöräkauden Whimistä, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla muihin Whimistä löytyviin kulkuneuvoihin, kuten TIERin ja Voin sähköpotkulautoihin, HSL julkisen liikenteen kertalippuihin, JURO-yhteiskäyttöpyöriin, takseihin tai vuokra-autoihin.
  • Saat automaattisesti käyttöösi mahtavat Whim-edut koko kaupunkipyöräkauden ajaksi, sisältäen alennettuja hintoja muihin kulkuneuvoihin sekä muita erikoistarjouksia

Kuinka ostan Kaupunkipyöräkauden Whimin kautta?

  1. Lataa Whim-sovellus tai päivitä se uusimpaan versioon
  2. Täytä profiili ja lisää maksukortin tiedot
  3. Lisää Frankin etukoodi profiilissa sijaitsevaan “Lisää matkarahaa” näkymään
  4. Valitse Kaupunkipyöräkausi sovelluksen etusivulta ja siirry maksamaan, alennus näkyy oston vahvistuksen yhteydessä
  5. Käyttäjätunnuksesi ja PIN-koodisi löydät päävalikosta “Voimassa olevat liput” -kohdasta
  6. Pyörän luona paina ohjaustangon keskellä olevaa enter-nappia ja seuraa näytölle tulevia ohjeita. Syötettyäsi tunnuksen sekä PIN-koodin, pyörä vapautuu ja voit käyttää sitä 30 minuuttia kerrallaan.

HUOM! Lisätessäsi lahjakortin matkarahan Whimiin osta kaupunkipyöräkausi ennen kuin teet muita ostoja. Jos ostat lippuja muuhun liikkumiseen Whimissä ennen kaupunkipyöräkauden ostoa, maksu menee lahjakortin saldosta.


Frankin matkarahakoodi on lunastettavissa 31.5. saakka ja se on voimassa 31 päivää sen lunastamisesta. Yksi koodi per opiskelija.
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki