Unisport

Tutustumiskäynti 0€

Huolehdi hyvinvoinnistasi ja aloita liikkuminen UniSportissa lyömättömään opiskelijahintaan! Käytössäsi on viisi laadukasta salia, yli 200 viikoittaista ryhmäliikuntatuntia, ja avoimet pallopeliryhmät. Lisäksi voit treenata joustavasti missä ja milloin vain Livestream- ryhmäliikunnan ja Online Training videokirjaston parissa. Treenaa monipuolisesti silloin kuin sinulle sopii ja löydä oma tapasi liikkua. UniSportissa on kiva treenata ja kaikki ovat tervetulleita! Lue lisää palveluistamme.

Hinnat

Helsingin yliopiston, Aalto Yliopiston ja Hankenin opiskelijat* alkaen vain 9,83€ / kuukausi! Muut opiskelijat alkaen 36,58 € / kuukausi (kausikortti, puolipäivä).

Näin aloitat

Voit ostaa kausikortin suoraan verkkokaupastamme. Saat oman asiakasryhmäsi hinnan näkyviin, kun kirjaudut rekisteröityessä Haka-tunnuksilla. Kausikortin voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluttua ostosta.

Olet myös tervetullut ilmaiselle tutustumiskäynnille. Asiakaspalvelumme on aina paikalla Kluuvissa, Otaniemessä ja Kumpulassa.

UniSport-liikuntakeskukset

UniSport Kluuvi, Yliopistonkatu 4

Kuntosali, ryhmäliikunta

UniSport Meilahti, Zaidankatu 9

Kuntosali, ryhmäliikunta

UniSport Otaniemi, Otaranta 6

Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu

UniSport Kumpula, Väinö Auerin katu 11

Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu

UniSport Töölö, Pohjoinen Hesperiankatu 25

Kuntosali

UniSport Viikki, Kevätkatu 2

Ryhmäliikunta, palloilu


*Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto ja Hanken maksavat osan opiskelijoidensa kausikortista. Kausikortti alk. 9,83€/kk = 12 kk puolipäiväkortin kokonaishinta 118€ ja 13,75€/kk = 12 kk kokopäiväkortin kokonaishinta 165€.
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki