Partioaitta

-20% yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta

HUOM. Alennus vain Frank App sovelluksen ladanneille läsnäoleville opiskelijakäyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet ja varmentaneet opiskelijastatuksensa!

Kertakäyttöetu on näkyvissä ainoastaan opiskelijastatuksensa varmentaneilla käyttäjillä. Voidaksesi hyödyntää edun sinun täytyy varmentaa opiskelijastatuksesi. Huomioithan, että mikäli olet vasta rekisteröitynyt ja varmentanut opiskelijastatuksesi, saattaa kertakäyttöetu näkyä sinulle jopa 48h viiveellä. Varmista hyvissä ajoin ennen myymälävierailua, että:

  1. Sinulla on Frank App ladattuna
  2. Olet rekisteröitynyt ja varmentanut opiskelijastatuksesi
  3. Olet tarkistanut, että sovellus toimii ja Partioaitan alennus löytyy Frank Appin etusivulta (timanttilogo vasemmassa alareunassa) ja saat sen auki. Skrollaa etusivua alas jos se ei heti löydy. Jos etua ei meinaa löytyä, sulje Frank App taustalla ja avaa se uudestaan muutaman kerran.

ÄLÄ KLIKKAA KERTAKÄYTTÖETUA KÄYTETYKSI ENNEN KUIN OLET MYYMÄLÄSSÄ KASSALLA JA KASSAHENKILÖ ANTAA LUVAN. Etua ei voi enää lunastaa uudelleen jos sen on kerran klikannut käytetyksi.

Jos kohtaat haasteita etuun pääsyssä, kertakäyttöetusi löytyy myös kirjautumalla student.frank.fi -sivulle puhelimen selaimella etusivulla ja skrollaa sivua hetki.


Partioaitasta löydät laadukkaat vaatteet ja varusteet arkeen ja vapaa-aikaan. Laaja valikoimamme sisältää suosituimmat tuotteet huippumerkeiltä kuten Fjällräven, Patagonia, Hanwag, Osprey ja The North Face!

Partioaitta lahjoittaa 1% klubilaistensa ostoista vuosittain vaihtuviin kohteisiin, jotka voivat olla ympäristöön, lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita. Liity 365-klubiin ja tule mukaan tekemään hyvää! Klubilaisena saat myös tuotetarjouksia ja upeita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Lue lisää 365klubi.fi

Opiskelijana saat -20% alennusta yhdestä vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta.


Etu koskee yhtä normaalihintaista tuotetta ja se on voimassa Partioaitan myymälöissä 1.4.–31.5.2023. Ei koske Canada Goose -tuotteita, elektroniikkaa eikä Hilleberg-tuotteita. Etu on lunastettavissa vain Partioaitan myymälöissä eikä sitä voi käyttää verkkokaupassa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakorttiostoihin. Katso täältä Partioaitan myymälät.


Huom. Tämä ei ole kertakäyttöetusi, kertakäyttöetu löytyy sovelluksen etusivulta (timanttilogo vasemmassa alareunassa), pääset siihen myös oheisesti napista.

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki