OWNU

Kokeile OWNUa ilmaiseksi 35 päivän ajan!

OWNU by Hanna Öberg yhdistää markkinoiden parhaita treenioppaita laajaan valikoimaan terveellisiä reseptejä ja tarjoaa sovelluksen, jolla saavutat treenitavoitteesi. Yli 40 treeniopasta kaikentyyppisiin tavoitteisiin, yksilölliset ateriasuunnitelmat, laaja valikoima reseptejä ja työkaluja edistymisen seuraamiseksi, OWNU on jo auttanut kymmeniä tuhansia käyttäjiä tasapainoisempaan elämäntapaan. Tukeva ja inspiroiva yhteisö tekee OWNU:sta paikan, jossa voit kasvaa ihmisenä sekä fyysisesti että henkisesti.

Kokeile OWNU-sovellusta ilmaiseksi 35 päivän ajan!

Aloita noudattamalla seuraavia ohjeita:

Siirry OWNU verkkosivustolle oheisesta linkistä.

Luo tili verkkosivustolla ja valitse haluamasi tilaus.

Lataa sovellus puhelimeesi AppStoren tai Google Playn kautta ja kirjaudu sisään tilillä, jonka rekisteröit verkkosivulla. OWNU auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten soveltuvan treeniohjelman!


Koskee vain uusia asiakkaita, ei voi yhdistää muihin alennuksiin. 35 päivän kokeilun jälkeen tilisi uusitaan automaattisesti kuukausitilauksena, jonka hinta on 16 euroa. Voit peruuttaa tilauksesi itse verkkosivuston kautta. Kirjaudu sisään tiliisi ja napsauta "Hallinnoi tilauksia". Napsauta sitten "Peruuta tilaus".
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki